Hirdetmény


Hirdetmény

Feltöltve: 2018. augusztus 14.

Hirdetmény a téli rezsicsökkentési támogatásról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Cecei Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap elérhető itt, vagy a Cecei Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélpultján. Az igénybejelentő lapokat személyesen ügyfélfogadási időben vagy postai úton a Cecei Közös Önkormányzati Hivatal címére szíveskedjenek eljuttatni (7013 Cece, Deák F. u. 13.)

A felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

Cece, 2018. augusztus 08.

Albert Zsuzsanna
jegyző